Rapport från taxträff och ny taxträff

Taxträff-1

Förra årets taxträffar har återuppstått, men nu inte på Hundöarna på Drottningholm utan på Elfvikslandet på Lidingö. Där finns en jättestor rasthage mittemot Brukshundklubben. Torsdagen den 22 maj samlades åtta taxar med vidhängande ägare, och vi gick runt området några varv och pratade medan hundarna lekte av hjärtans lust. Inget bråk, bara jättekul.

Hundägarna verkade lika nöjda de. “Ett sådant möte har jag nog aldrig varit med på. Alla taxar tyckte uppenbarligen som vi att det var fantastiskt. Tack för detta fina initiativ”, sade Hans Östberg.

Taxträff-4Så nu gör vi ett nytt försök. Torsdagen den 5 juni kl. 18.30.

Vägbeskrivning: Kör mot Lidingö och vik av vid första avfarten till höger efter bron mot Elfvik/Bosön. Du är då inne på Norra Kungsvägen och följ den vägen mot Elfvik, där den övergår i Elfviksvägen. På vänster sida av vägen efter 2 km ser man skylt mot Brukshundsklubbens parkering, där det går bra att parkera. Det går också att parkera direkt utanför rastgården på höger sida, men där får inte så många bilar plats. Åker man kommunalt tar man buss 204 och kliver av i Furutorp, alldeles intill rastgården.
Har du några frågor, kontakta Kerstin Norberg på tfn 667 35 09, e-post kerstin.norberg@zelmaas.se

Taxträff-3

Text & foto: Kerstin Norberg