Obs! Inställd!! Östsvenska Taxklubben arrangerar utställning

OBSERVERA ATT UTSTÄLLNINGEN ÄR INSTÄLLD!!

Med anledning av gällande regelverk öppnar vi åter anmälan till taxutställningen i Nykvarn den 12/12.

De tidigare annonserade begränsningarna i maxantal på utställningen och maxantal för hur många hundar man får anmäla tas bort.

Då vi redan nått drygt 80 hundar kommer sannolikt minst en ytterligare domare anlitas. Vem det är och hur vi fördelar hårlagen är ännu inte bestämt utan kommer meddelas senare. Det innebär att ni som redan anmält till Cindy Pettersson kan få dra era hundar och få pengarna åter om ni väljer att dra hunden pga domarbyte. 

Skulle mängden anmälningar innebära att vi inte lever upp till Folkhälsomyndighetens riktlinjer på max 50 deltagare kommer vi tillämpa bortlottning.

Den ursprungliga texten nedan är ändrad utifrån nytt beslut.

*******************************************************************************

Östsvenska Taxklubben arrangerar en taxutställning den 12 december i Nykvarns Hundhall i Nykvarn. (Webbsida med vägbeskrivning till Nykvarns Hundhall hittar ni här)

Domare, samtliga varianter är Cindy Pettersson. Vid högt antal anmälningar kommer ännu ej bestämd reservdomare kallas in.

På grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens regler för sammankomster kommer utställningen arrangeras så att antalet personer i hallen väl hålls under tillåtna 50. Det innebär att endast ett hårlag åt gången kommer släppas in i hallen. Ordningen presenteras senare i PM som annonseras på hemsidan. Endast hundar och dess handler som går vidare till BIS får vara kvar i hallen efter att respektive hårlag är färdigbedömt.

Sista anmälningsdag är 21/11. All anmälan sker online via SKK:s internetanmälan.  För att hitta anmälan i listan söker ni på er specifika rasvariant.

Anmälningar per mail tas inte emot. Anmälningar kan göras per vanlig post till Tommy Vestergren, Splitsvägen 2, 139 55 Värmdö. Vid anmälan med vanlig post betalas anmälningsavgiften i på pg 55 86 13-6 i samband med att anmälan görs.

Anmälningsavgifterna är:

Juniorklass (9-18 mån), unghundsklass
(15-24 mån), öppen klass, jaktklass
(från 15 mån), championklass 295 kr.
Veteranklass (från 8 år) 195 kr.
Valpklass (inofficiell) 4-6, 6-9 månader
195 kr.

ÖVRIGT

Frågor om munskydd och andra åtgärder för att minska smitta kommer att redogöras för mer i detalj då PM går ut. Då räknar vi med att ha den senaste informationen från bland annat Folkhälsomyndigheten.

Parallellt med taxutställningen kommer även arrangeras exteriörbedömning för samtliga andra raser. Mer information om det kommer inom någon dag på hemsidan och på Facebook.