Östsvenska Taxklubben arrangerar exteriörbedömning för taxar

Östsvenska Taxklubben arrangerar exteriörbedömning för taxar söndagen den 28/3 2021

Vi kommer hålla till på Björkvik 2 i Nykvarn. En vägbeskrivning hittar du här!

Alla taxens varianter är välkomna. Vi kan bli tvingade att maximera antalet hundar vid stort intresse. Då gäller att hundar som står inför att användas i avel ska prioriteras. Därefter gäller först till kvarn.

Observera att deltagande hundar måste fyllt 9 månader.

Domare är Cindy Pettersson.

Du anmäler genom att maila en fullständigt ifylld anmälningsblankett till t.vestergren@telia.com

Det är viktigt att du sparar ner den ifyllda blanketten innan du skickar den. Annars riskerar du att skicka en tom blankett.

Du kan ladda ner blanketten här

Du kan också ladda ned blanketten från SKK här

Anmälningsavgiften är 500:- per hund. Den betalas inte direkt vid din anmälan utan först då du fått tillbaka ett mail som bekräftar att du kommit med på bedömningen. Då får du också betalningsanvisningar. I samband med att bekräftelsemailet skickats är din anmälan bindande.

Anmälningar tas endast emot via mail.

Sista anmälningsdag är den 15/3 eller då maxantalet uppnåtts.

Vi börjar bedömningen kl. 09.00 med de första hundarna. I syfte att hålla antalet personer i vid de max 8 som regler och föreskrifter tillåter kommer vi meddela en ungefärlig tid då just din hund kommer bedömas. Vi kommer slussa in hundar för bedömning i den takt domaren arbetar. Om ni samåker med någon bör ni försöka anmäla era hundar i samma mail. Det finns då större chans att era hundar blir bedömda nära varandra i tid. Endast en person per hund kommer få närvara vid bedömningen.

Du kan läsa mer om exteriörbedömning här: Exteriörbedömning