OBS! Inställt!! Östsvenska Taxklubben arrangerar exteriörbedömning för alla raser

ARRANGEMANGET ÄR INSTÄLLT!

I samband med vår taxutställning i Nykvarns Hundhall kommer vi arrangera en exteriörbedömning. (Webbsida med vägbeskrivning till Nykvarns Hundhall hittar ni här)

Alla raser är välkomna. Maxantalet hundar är 80.

Observera att deltagande hundar måste fyllt 9 månader.

Domare är Birgitta Svarstad.

Du anmäler genom att maila en fullständigt ifylld anmälningsblankett till t.vestergren@telia.com

Det är viktigt att du sparar ner den ifyllda blanketten innan du skickar den. Annars riskerar du att skicka en tom blankett.

Du kan ladda ner blanketten här

Du kan också ladda ned blanketten från SKK här

Anmälningsavgiften är 500:- per hund. Den betalas inte direkt vid din anmälan utan först då du fått tillbaka ett mail som bekräftar att du kommit med på bedömningen. I samband med att bekräftelsemailet skickats är din anmälan bindande.

Anmälningar tas endast emot via mail.

Sista anmälningsdag är den 21/11 eller då antalet 80 hundar uppnåtts.

Maximalt antal hundar på utställningen är 80. Därför kommer varje ägare få anmäla högst 3 hundar. Detta oavsett om fler än en person står som ägare på hundarna. Det innebär att “först till kvarn” gäller.

Om antalet 80 hundar inte uppnås kommer vi strax innan anmälningstiden går ut öppna för att anmäla fler än 3 hundar. Detta kommer i så fall att annonseras på hemsidan och Facebook.

I syfte att hålla antalet personer i lokalen så lågt som möjligt med tanke på rådande läge kommer vi meddela en ungefärlig tid då just din hund kommer bedömas. Vi kommer slussa in hundar för bedömning i den takt domaren arbetar.

Du kan läsa mer om exteriörbedömning här: Exteriörbedömning