Extra spårkurs 1 & 8 juni 2019!!


Då vi förstått att det finns flera intresserade av en viltspårskurs kommer vi hålla en sådan i början av juni. Datumen är lördag 1 juni och pingstafton 8 juni.

Kursen riktar sig till nybörjare och i priset 1.000:- ingår även klubbens avgift för ett anlagsprov. (Domarens ersättning på 200:- tillkommer som vanligt)

De första 8 anmälda är garanterad plats. Ytterligare anmälningar försöker vi lösa, men kan inte garantera. (Se längst ned på sidan för anmälningsdetaljer)

Upplägget är som följer:
Lördag 1 juni
Samling i Botkyrka kl 09.00. Vi håller till hela dagen i skogar kring Botkyrka. Dagen inleds med ett teoripass på ca 1 timme. Därefter påbörjas den praktiska delen som innebär spårläggning och spårsök. Vi avslutar ca kl 14.00. Under dagen blir ytterligare ett kort teoriavsnitt samtidigt som vi äter. Ni har själva med er den lunchmatsäck ni önskar. Vi avslutar dagen med att ge er uppgifter att öva på hemma.

 

Lördag  8 juni (Pingstafton)
Samling ute på Värmdö vid Tuna Gård. Vi kommer hålla till i de markerna hela dagen.
Dagen inleds med återkoppling på förra lördagen och genomförda uppgifter. Resten av dagen fram till kl 14.00 ca blir främst en praktisk del med en något högre nivå av spårläggning och sök. Visst fokus på att läsa sin hund samt tips kring signaler och triggers. Korta teoretiska kompletteringar sker i samband med att vi äter.

 

Vi håller med blod och klöv.

 

Ni anmäler er genom att maila till Tommy Vestergren på mailadressen t.vestergren@telia.com. De första 8 kommer vi hålla en plats till. Ni får ett mail med betalningsinstruktioner och när kursen är betald är platsen garanterat er.